Graffitirens

 

Det er en kendsgerning, at graffiti er et udbredt problem. Falcke Ejendoms Service ApS har stor erfaring med håndtering af graffitirens, hvor vi sætter effektivt og proaktivt ind.

 

Vær på forkant med graffiti

Gennem tiden har vi fjernet graffiti for en bred vifte af kunder, der tæller alt fra virksomheder til offentlige institutioner og private husstande. Blandt vores kunder er en af Danmarks største dagligvarekæder.

 

Erfaringen viser, at hvis man udfører graffitirens hurtigt og effektivt, mindskes risikoen for nye angreb.


Graffitiudøvernes mål er, at deres billeder, tekster og symboler ses af flest mulige, så de politiske eller kunstneriske budskaber får størst mulig opmærksomhed. Derfor vil udøverne ofte opgive nye angreb, hvis graffitien omgående fjernes, hver gang den viser sig.

 

Stor erfaring med graffitirens

Kort sagt betaler en hurtigt og måske i en periode intens graffitirens indsats sig i længden.

 

Hos Falcke har vi stor ekspertise inden for graffitirens, og vi samarbejder med andre eksperter på området. Vi tager afsæt i vores store knowhow og er altid lige så grundige, som vi er effektive.


Overflade behandling

Graffiti er oftest malet med alkydmaling (spraydåse), som trænger ind i alle revner og sprækker. Men det er lige så afgørende for rensemetoden, hvilken eller hvilke typer af overflade der er ramt af graffitien.

 

Når vi kender overfladen, vælger vi den præcise rensemetode, og er der tale om flere forskellige overfladetyper, kombinerer vi ofte metoder. I nogle tilfælde foretager vi en prøveafrensning på et afgrænset område.

 

Udgangspunktet er altid den skånsomme brug af hedvandsanlæg.

 

Vi tilbyder abonnementsservice

Vi tilbyder abonnementsservice, hvor vi udfører graffitirens med det samme. Ved abonnementsaftaler holder vi øje med din virksomhed og sørger for, at alt er i orden. Du skal med andre ord ikke selv foretage dig noget, hvis uheldet er ude.

 

Vi tager os af det hele, så bygningen til enhver tid fremstår pæn.


Kontakt os gerne


Hvis du ønsker at høre mere så kontakt os på telefon 70 22 92 26

Til forside
 
 
 
 
 
Få skattefradrag
Få et godt tilbud
Avedøreholmen 84 + 2650 Hvidovre + Tlf.: 70 229 226 + E-mail: info@f-e-s.dk + CVR: 34606315