​Epoxygulv med stor modstandsdygtighed

​Er du på udkig efter et stærkt og flot gulv med stor modstandsdygtighed? Så er et epoxygulv en oplagt løsning. Hos Falcke ApS har vi mange års erfaring med epoxy og andre gulvtyper. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i og omkring Hvidovre, Rødovre, Valby og København.

Epoxygulve kan benyttes, hvor der er krav om høj styrke og stor modstandsdygtighed. Det kan således modstå selv kraftige kemiske påvirkninger og samtidig udføres med dekorative overflader. Et epoxygulv er særligt anvendeligt til løsninger i industrien eller som fugemasse til keramiske overflader som fliser, mosaikker og klinker.

Hvad koster epoxygulv?

Den konkrete pris på et epoxygulv afhænger af flere forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvor stort et areal der skal lægges, samt hvilken type af overflade du ønsker. Vi står klar til at løse enhver opgave på området, og du kan forvente, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Du kan med andre ord med fordel vælge os som din næste samarbejdspartner.

Vi har mange års erfaring i arbejdet med epoxygulve, og derfor kan vi varetage stort som småt. Alle vores medarbejdere har det særlige epoxy-certifikat, der garanterer, at vi kun arbejder med godkendte og holdbare metoder samt materialer. Vi kommer til den aftalte tid, og vi leverer altid løsninger af høj kvalitet.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af epoxygulv hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 92 26 eller på e-mail: info@f-e-s.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud og flere oplysninger til dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld gerne vores formular med en kort beskrivelse af din opgave.​

Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for 24 timer.

 
 
Hvad ønsker du udført?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcke ApS

Vigerslev Allé 398, 2650 Hvidovre

Find vej med Google Maps​​

CVR: 36976837

Sociale medier​

fb32​   insta-34   rute

Kontakt os

70 229 226

E-mail: info@f-e-s.dk

Klaus Falck Berger i Hvidovre, DK på Houzz