Ejendomsservice med mange års erfaring​

Vi tilbyder ejendomsservice med total vedligeholdelse og rengøring af bolig- og erhvervsejendomme, herunder butikscentre, gårdlager, lejer-, ejer- og andelsboliger i Hvidovre, København og omegn.

​Falcke ApS tilbyder alt fra:

  • Vicevært
  • Trappevask,
  • Græs slåning, buske og bede
  • Snerydning
  • 24 timers døgnvagt ved akut opstået behov for hjælp

Vi tilbyder ejendomsservice alle årets dage​

Vi tilbyder en skræddersyet ejendomsservice løsning, hvor vi fungerer som vicevært og er til stede 365 dage om året. Det er ikke bare en stor fordel, fordi der således altid er pænt.

Det er også en stor fordel for beboerne, som til enhver tid kan få hjælp, hvis der skulle opstå vandskader eller andre ubehagelige overraskelser.

Ved større problemer tager vi hånd om skaden med det samme i tæt dialog med vores kompetente samarbejdspartnere.

Det nødvendige udstyr​

Der udarbejdes et tilbud på ejendomsservice i samarbejde med dig eller ejendommen. Arbejdet opbygges I moduler og er derfor nøjagtigt tilpasset områdets behov.

Falcke ApS råder over en moderne maskinpark til alle typer opgaver inden for ejendomsservice, herunder vicevært- og varmemesterservice, trappevask, vinduespolering, grønt pleje og glatførebekæmpelse.

Fast medarbejder​

Ejendommen får naturligvis tilknyttet en fast medarbejder, som kommer hver gang, og vi har 24 timers døgnvagt I tilfælde af akut opstået behov for hjælp.

Kontakt os gerne vedrørende ejendomsservice​

I er meget velkomne til at kontakte os på telefon 70 2​2 92 26 eller e-mail: info@f-e-s.dk, for yderligere oplysninger, så vi kan tage en snak om Jeres ønsker og behov inden for ejendomsservice i København, Hvidovre og omegn.

​Tilbud leveres inden for 24 timer.​​

VICEVÆRT

Vi tilbyder alt lige fra traditionel viceværtservice og gartnerarbejde til trappevask og glatførebekæmpelse. Vores kunder tæller mindre virksomheder, ejendomsbesiddere og boligforeninger.

Vores mangeårige erfaring gør os til en kompetent og professionel samarbejdspartner, der passer din ejendom, som var det vores egen.

TRAPPEVASK

Falcke aps har i mange år løst en lang række rengøringsopgaver for boligforeninger. Fra ugentlig trappevask og gadefejning til halvårlig hovedrengøring og rengøring af lejligheder ved køb og salg.


Vi leverer altid smukke, rene løsninger til vores kunders store tilfredshed.

Hvad enten I ønsker en ejendomsservice, der kun omfatter trappevask eller I ønsker en større pakke, hvor vi også tager os af vinduespolering og udendørsarealer, så tilbyder vi en aftale til konkurrencedygtige priser.

GRÆSSLÅNING, BUSKE OG BEDE​

Falcke aps tilbyder en serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje. Det er løsningen til jer, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men ikke har tiden til havearbejdet.


Med en fast aftale sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, kultivering, gødskning, snerydning, fjernelse af løvfaldet eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Står I med en enkelt opgave, løser vi den effektivt og flot efter en fast timepris. Vi løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger og i parker og firmahaver. Kort sagt tager vi os godt af alle grønne områder.​

Snerydning

Falcke ApS tilbyder hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier til boligkomplekser og ejendomme.

Som grundejer med ejendom ud til offentlig sti eller vej, har man pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsagligt bruges af gående. Ligger din ejendom ud til en privat vej eller sti, har man pligt til at rydde for sne. Hvis du ønsker mere information og priser på snerydning, så kontakt venligst Falcke ApS og hør om vores services.​

24 TIMERS DØGNVAGT​

Falcke ApS rykker altid hurtigt ud, når der er opstået skader på vinduer og glasfacader.

Vores biler er udstyret med et lille værksted, så vi som regel kan udbedre hele skaden på stedet og med det samme. Det betyder, at du slipper for afdækning i form af træplader og glasskår, der flyder.

Sker skaden uden for vores normale åbningstid, så kontakt Glarmestrenes Døgnvagt. De kører døgnet rundt og sørger for afdækning, indtil vi den efterfølgende dag kan udbedre skaden fuldstændigt.

Kontakt os, hvis der er opstået en glasskade eller ring til Glarmestrenes Døgnvagt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld gerne vores formular med en kort beskrivelse af din opgave.​

Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for 24 timer.

 
 
Hvad ønsker du udført?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcke ApS

Vigerslev Allé 398, 2650 Hvidovre

Find vej med Google Maps​​

CVR: 36976837

Sociale medier​

fb32​   insta-34   rute

Kontakt os

70 229 226

E-mail: info@f-e-s.dk

Klaus Falck Berger i Hvidovre, DK på Houzz