GULVARBEJDE UDFØRES - FÅ BEHANDLET DINE GULVE

​Falcke ApS udfører alle former for gulvarbejde, Uanset om gulve er beton, linoleum, træ eller epoxy (PUR), står vi gerne for opgaven i Hvidovre, København og omegn.

​DU KAN LÆSE MERE OM, HVAD VI TILBYDER INDEN FOR GULVARBEJDE OG GULVE:

​Vi tilbyder PUR-løsninger, hvor linoleumsbelægningen renoveres i stedet for at skifte til nye gulve. Det er en effektiv og økonomisk rentabel løsning, som i langt de fleste tilfælde kan betale sig.

​FLERE FORDELE VED PUR BEHANDLING AF GULVE

​PUR-behandling af gulve er nærmere betegnet en prisbillig og meget holdbar overfladebeskyttelse. Med PUR er der uanede muligheder for et flot og funktionelt resultat.

​Linoleum-, gummi- og vinyloverflader kan få et helt nyt look, da mærker fra borde og stole samt misfarvninger kan fjernes ved en PUR-behandling.

​Vi tilbyder gulvarbejde i alle former for mønstre og design. Kun fantasien sætter grænser.

BEHANDLING PÅ 24 TIMER

En af de store fordele ved PUR er, at behandlingen kan foretages på 24 timer i modsætning til traditionelt gulvarbejde, som normalt tager flere dage.

​En PUR-løsning er derudover yderst holdbar og har en levetid på op til 10 år. Overfladen har stor slidstyrke selv ved hård belastning, og den er nem at rengøre.

ARBEJDE MED TRÆGULVE

Gennem tiden har vi udført gulvarbejde for en bred vifte af kunder, hvor fokus altid har været på kvalitet og grundighed af gulve.

Vi strækker os langt for vores kunders tilfredshed uanset, hvilken opgave det drejer sig om.

Vi tilbyder naturligvis også slibning, behandling og lakering af trægulve. Vi er derudover gerne behjælpelige med tæpperens, stenimprægnering og polish.

​KONTAKT OS GERNE VEDRØRENDE DINE GULVE

Kontakt os på telefon 70 22 92 26 eller e-mail info@f-e-s.dk for at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor gulvarbejde. Vi står altid klar med rådgivning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på gulve.​

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld gerne vores formular med en kort beskrivelse af din opgave.​​

Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for 24 timer.

 
 
Hvad ønsker du udført?Nogle felter er ikke udfyldt korrekt