Microcement med en høj anvendelighed

Hos Falcke ApS har vi over 8 års erfaring med anvendelse af microcement hos både private kunder samt erhvervskunder. Vi kan derfor varetage enhver opgave på området, uanset om du drømmer om at få lavet dit gulv eller en anden form for overflade. Vi kommer primært i og omkring Hvidovre, Rødovre, Valby og København.

Vi er et professionelt firma med stor erfaring inden for gulve. Hvis du drømmer om at få lavet et slidstærkt, rengøringsvenligt og moderne cementgulv på dit badeværelse, er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi tilbyder desuden microtopping på mange andre overflader.

Hvad er microcement?

Microcement er betegnelsen for et mindre lag af cement, der kan tilføjes på mange forskellige slags overflader. Microcement bruges til overfladebehandling på fx gulve, vægge, badeværelser, køkken og møbler. Det kan anvendes både indendørs og udendørs.

Materialer har mange fordele, idet det kan anvendes oven på mange forskellige slags gamle belægninger. Du sparer således arbejde med at fjerne det eksisterende materiale. Derudover er det meget holdbart og fås i mange forskellige farver, så du kan få lige det look, som du går efter. Vi garanterer desuden altid en attraktiv pris.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for microcement, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage enhver opgave, og vi tilbyder desuden altid kompetent rådgivning.

For flere informationer, kontakt os på telefon: 70 22 92 26 eller på mail: info@f-e-s.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld gerne vores formular med en kort beskrivelse af din opgave.​

Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for 24 timer.

 
 
Hvad ønsker du udført?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcke ApS

Vigerslev Allé 398, 2650 Hvidovre

Find vej med Google Maps​​

CVR: 36976837

Sociale medier​

fb32​   insta-34   rute

Kontakt os

70 229 226

E-mail: info@f-e-s.dk

Klaus Falck Berger i Hvidovre, DK på Houzz