Medlem af:​

mailikon   tlfikon   findosikon   fb-ikon

Graffitirens​ til private og erhverv

Det er en kendsgerning, at graffiti er et udbredt problem. Falcke ApS har stor erfaring med håndtering af graffitirens, hvor vi sætter effektivt og proaktivt ind.

​Vær på forkant med graffiti

Gennem tiden har vi fjernet graffiti for en bred vifte af kunder, der tæller alt fra virksomheder til offentlige institutioner og private husstande. Blandt vores kunder er en af danmarks største dagligvarekæder.

​Erfaringen viser, at hvis man udfører graffitirens hurtigt og effektivt, mindskes risikoen for nye angreb.

​Graffitiudøvernes mål er, at deres billeder, tekster og symboler ses af flest mulige, så de politiske eller kunstneriske budskaber får størst mulig opmærksomhed. Derfor vil udøverne ofte opgive nye angreb, hvis graffitien omgående fjernes, hver gang den viser sig.

Stor erfaring med graffitirens

​Kort sagt betaler en hurtigt og måske i en periode intens graffitirens indsats sig I længden.

​Hos Falcke ApS har vi stor ekspertise inden for graffitirens, og vi samarbejder med andre eksperter på området. Vi tager afsæt i vores store knowhow og er altid lige så grundige, som vi er effektive.

​Overflade behandling Graffiti er oftest malet med alkydmaling (spraydåse), som trænger ind i alle revner og sprækker. Men det er lige så afgørende for rensemetoden, hvilken eller hvilke typer af overflade der er ramt af graffitien.

Når vi kender overfladen, vælger vi den præcise rensemetode, og er der tale om flere forskellige overfladetyper, kombinerer vi ofte metoder. I nogle tilfælde foretager vi en prøveafrensning på et afgrænset område.

Udgangspunktet er altid den skånsomme brug af hedvandsanlæg.

​Vi tilbyder abonnementsservice Vi tilbyder abonnementsservice, hvor vi udfører graffitirens med det samme. Ved abonnementsaftaler holder vi øje med din virksomhed og sørger for, at alt er I orden. Du skal med andre ord ikke selv foretage dig noget, hvis uheldet er ude.

​Vi tager os af det hele, så bygningen til enhver tid fremstår pæn.

​Kontakt os gerne

Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte os på telefon 70 22 92 26 eller e-mail: info@f-e-s.dk 

Bliv ringet op​

Skal vi udføre din næste opgave? Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst mulig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skattefradrag

Træk din regning fra i skat. Fra d. 1 januar 2016 er det blevet muligt, at opnå fradrag på arbejdslønnen.​

Læs mere om fradraget her

Find os her

​Firma

Falcke ApS

CVR: 36976837

​Adresse

Vigerslev Alle 398

2650 Hvidovre

​Kontakt os

Telefon: 70 22 92 26

E-mail: ​info@f-e-s.dk​

Klaus Falck Berger i Hvidovre, DK på Houzz