SKADESERVICE AF ALLE TYPE

​​Falcke ApS i Hvidovre har stor erfaring inden for skadeservice, hvor vi håndterer en bred vifte af opgaver for virksomheder, offentlige institutioner, private og ejendomsselskaber i København og omegn.

​VI KAN EKSEMPELVIS VÆRE BEHJÆLPELIGE MED FØLGENDE INDENFOR SKADESERVICE:

  • Fugtskader, affugtning og fugtmåling
  • Skimmelsvamp
  • Rensning efter brand-, sod- og røgskader

​Vi vægter kvalitet i alt vores arbejde og arbejder kun med de bedste produkter. Blandt andet har vi et avanceret målesystem til bestemmelse af fugtindholdet i materialer.

​SIKKER DOKUMENTATION VED SKADESERVICE

Fugtmåling kan anvendes til en vurdering af skadens omfang og afklare behovet for affugtning. Fugtmålingen er en sikker dokumentation på fugtniveau og dermed den risiko, der er forbundet med fugtens tilstedeværelse.

​Fugtmålingen kan anvendes i en vurdering af risici for skade på trægulve som følge af en udvidelse af materialerne eller som følge af vækstvilkår for skimmelsvampe.

SKIMMELSVAMP KRÆVER HANDLING

Skimmelsvampe kan ligesom fugt og andre skader være så omfattende, at de kræver hurtig handling. Skimmelsvampe nedbryder ikke træværk, men sporerne spredes i luften og kan gå i menneskers luftveje.

Følgerne kan ved store mængder være hovedpine, træthed, manglende koncentrationsevne, allergi og i værste fald problemer med vejrtrækningen.

ALLE TYPER OPGAVER INDENFOR SKADESERVICE

Falcke ApS har stor ekspertise inden for alle typer skadeservice, og vi er altid klar til at håndtere Jeres opgave. Vi kommer med det samme, når I har brug for det.

​Ved større skader har vi kompetente samarbejdspartnere, som vi tager med på projektet.

​KONTAKT OS GERNE

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for skadeservice, kan du kontakte os på telefon 70 22 92 26eller e-mail: info@f-e-s.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld gerne vores formular med en kort beskrivelse af din opgave.​

Vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for 24 timer.

 
 
Hvad ønsker du udført?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcke ApS

Vigerslev Allé 398, 2650 Hvidovre

Find vej med Google Maps​​

CVR: 36976837

Sociale medier​

fb32​   insta-34   rute

Kontakt os

70 229 226

E-mail: info@f-e-s.dk

Klaus Falck Berger i Hvidovre, DK på Houzz