mailikon   tlfikon   findosikon   fb-ikon

Skadeservice af alle typer

​Falcke ApS i Hvidovre har stor erfaring inden for skadeservice, hvor vi håndterer en bred vifte af opgaver for virksomheder, offentlige institutioner, private og ejendomsselskaber i København og omegn.

​Vi kan eksempelvis være behjælpelige med følgende indenfor skadeservice:

  • Fugtskader, affugtning og fugtmåling
  • Skimmelsvamp
  • Rensning efter brand-, sod- og røgskader

​Vi vægter kvalitet i alt vores arbejde og arbejder kun med de bedste produkter. Blandt andet har vi et avanceret målesystem til bestemmelse af fugtindholdet i materialer.

​Sikker dokumentation ved skadeservice

Fugtmåling kan anvendes til en vurdering af skadens omfang og afklare behovet for affugtning. Fugtmålingen er en sikker dokumentation på fugtniveau og dermed den risiko, der er forbundet med fugtens tilstedeværelse.

​Fugtmålingen kan anvendes i en vurdering af risici for skade på trægulve som følge af en udvidelse af materialerne eller som følge af vækstvilkår for skimmelsvampe.

​Skimmelsvamp kræver handling

Skimmelsvampe kan ligesom fugt og andre skader være så omfattende, at de kræver hurtig handling. Skimmelsvampe nedbryder ikke træværk, men sporerne spredes i luften og kan gå i menneskers luftveje.

Følgerne kan ved store mængder være hovedpine, træthed, manglende koncentrationsevne, allergi og i værste fald problemer med vejrtrækningen.

Alle typer opgaver indenfor skadeservice

Falcke ApS har stor ekspertise inden for alle typer skadeservice, og vi er altid klar til at håndtere Jeres opgave. Vi kommer med det samme, når I har brug for det.

​Ved større skader har vi kompetente samarbejdspartnere, som vi tager med på projektet.

​Kontakt os gerne

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for skadeservice, kan du kontakte os på telefon 70 22 92 26eller e-mail: info@f-e-s.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv ringet op​

Skal vi udføre din næste opgave? Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi bestræber os på, at besvare dig hurtigst mulig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skattefradrag

Træk din regning fra i skat. Fra d. 1 januar 2016 er det blevet muligt, at opnå fradrag på arbejdslønnen.​

Læs mere om fradraget her

Find os her

​Firma

Falcke ApS

CVR: 36976837

​Adresse

Vigerslev Alle 398

2650 Hvidovre

​Kontakt os

Telefon: 70 22 92 26

E-mail: ​info@f-e-s.dk​

Klaus Falck Berger i Hvidovre, DK på Houzz